Holland Park

Residential

Client: Moda

Location: Glasgow

Supporting Moda’s ethos, the Holland Park landscape has been designed to provide a relaxed and informal social space for both residents and visitors on the development.

Holland Park Landscape

Turning complexity of levels into an advantage

This was a complex project due to multiple changes in levels. However, this was overcome by exploiting the levels to not only provide screening between private and public spaces, but also to develop a series of terraced seating for informal break ‐out space and events. Demonstrating our ability to turn a problem into an advantage!

We have designed granite terraced seating that will provide a clean finish which is hard wearing and appropriate to the furniture’s location. Planting featured within the courtyard and on the roof terraces will be low maintenance, appropriate to its setting and wildlife friendly, enhancing the biodiversity by creating habitats and food for insects and birds..

The development includes a series of accessible roof terraces expanding the accessible amenity space for residents providing a range of opportunities including communal events, informal meeting areas and external exercise spaces.


Some of our recent projects